Week 41 – Bezig bijtje

Spetter spat, kijk uit! Je spettert mij nat.

Hoi hoi,

Wat een leuke week! We hebben niet eens zo heel veel gedaan, maar het was vooral erg gezellig. Het slapen van Benjamin gaat ook steeds weer wat beter.

Na dat Benjamin niet zo lekker is geweest de afgelopen tijd, is hij nu weer zo goed als beter. Het enige wat hij nu nog heeft, is een lekkere snotneus, haha! Maar gelukkig is hij beter en dat laat hij ook in alles merken.

Hij is erg druk met het ontdekken van de wereld. Zodra hij de kans krijgt om zich ergens aan vast te houden en te gaan staan, doet hij dat. Het gaat ook steeds beter. Soms, heel soms, laat hij 1 handje los terwijl hij aan de tafel staat. Dan kijkt hij me even aan zo van: mam! Kijk mij dan hoe stoer ik ben. Zo schattig en leuk. Hij staat steeds stabieler en probeert ook wel eens van de tafel naar de kruk te grijpen en dan daar naar toe te stappen.

Sinds een paar dagen is het tijgeren een heel stuk minder en kruipt hij erg goed. Dat is natuurlijk super fijn, want zo worden z’n kleren ook minder snel vies, haha. Praktisch dingetje voor mama natuurlijk :-).

Zelf ben ik erg vermoeid en ik weet niet precies waar dit aan ligt. Misschien door de onderbroken nachten, door de vroege ochtenden of door de actieve dagen… maar komt wel goed. Omdat Benjamin veel aan het veranderen is en dat zo enorm snel gaat, moet ik dat ook een beetje bij gaan houden. Dus ik denk dat ik over een aantal daagjes ook weer in zijn nieuwe ritme en stijl zit en dat ik dan weer minder vermoeid ben, haha.

Afgelopen woensdag ben ik met Benjamin naar mijn moeder te gaan om samen bij mama/oma te lunchen. Er gezellig en leuk om even weg te zijn. Het was erg gezellig.

Donderdag, vrijdag en zaterdag heb ik moeten werken, dus hebben we niet zo veel samen kunnen doen. Maar vandaag was het wel een leuke dag.

Ik keek wel uit naar vandaag. De dochter van mijn schoonzus en haar man vierde hun verjaardag. We hadden leuke cadeaus gekocht en ik had zin om ze deze te overhandigen. Na de verjaardag zijn we naar mijn vader gegaan, om te kijken naar het veulen. Het was erg leuk en gezellig en natuurlijk leuk om ook het veulen te zien van dichtbij.

Rond 1500 zijn we naar mijn moeder gegaan en hebben we daar lekker gegeten. Na het eten heb ik Benjamin, samen met mijn moeder, in het badje gedaan. Hij vind dat erg leuk. Omdat Benjamin goed en stabiel kan zitten, is het heel handig om hem in bad te zetten. Hij spettert lekker met het water, speelt met de badeendjes en blijft lachen. Wat leuk en fijn. Hij geeft wel aan zodra hij er uit wil, want dan gaat hij staan.

Benjamin is lekker gebadderd en weer goed ingesmeerd. Strakjes als we thuis zijn krijgt hij een flesje en kan hij lekker naar bedje toe. Het was een gezellige en drukke dag met veel indrukken. Het is heel fijn om zo het weekend af te sluiten.

Naar de hond van opa en oma kijken!

Morgen gaat Benjamin weer naar de kindjes. Dat vind ik toch wel gek hoor, als hij naar de kindjes gaat terwijl ik vrij ben. Ik denk dan regelmatig: wanneer wordt Benjamin nou wakker? En dan besef ik dat hij er helemaal niet is. Dat is niet altijd een prettig gevoel, maar ik krijg dan wel wat meer gedaan, haha! Ik vin het dan wel erg leuk dat ik hem dan kan ophalen, aangezien ik dat normaal gesproken niet doe als ik wel moet werken.

Ik ben nog steeds iedere dag zo intens gelukkig. Als wij naar bed gaan en onze tanden poetsen, wil ik daarna altijd nog even bij Benjamin kijken en hem eventueel nog wat extra instoppen. Ik vertel dan iedere keer weer (ook al slaapt hij) dat ik van hem houd. Als ik dan naar bed ga, vertel ik tegen Martin hoe blij ik ben met Benjamin en hoeveel hij veranderd. Hij slaapt al gewoon al echt als een mensje. Hij draait van zijn rug naar zijn zij en van zijn zij naar zijn buik en weer terug naar zijn rug. Soms ligt hij mij met zijn hoofdje op zijn arm, net zoals wij dat wel eens doen. Zo schattig!

Wat een geluk kan een mens toch hebben! Niet alleen met een kind, maar vooral met het gevoel van liefde dat je kunt krijgen van een ander. Dat is en blijft zo enorm bijzonder.

Zo wil ik graag mijn blog afsluiten. Een hele fijn week, blijf lachen en als de zon niet schijnt, laten we zelf dat de zon zijn :-).

Heel veel liefde van mij!

Liefs,
Xo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Yara, Martin & Benjamin

Up ↑