Week 44 – Daaaag!

Bij de Prins met de familie

Hee lieve lezers,

Een week met een aantal beslissingen, onzekerheden, maar vooral met veel gezelligheid! En o ja, een week waarin Benjamin heel veel zwaait :-).

Oeh, spannend!
Ik heb best een, voor mij, grootte beslissing genomen. Mijn ontslag indienen bij m’n werk… Ik vond dit best moeilijk. Ik had het namelijk naar mijn zin. Ik vond het werk leuk en het erg fijn met mijn collega’s. Maar omdat ik weinig tijd/tot geen tijd had om in het weekend wat met het gezin te doen en/of vriendinnen, heb ik deze beslissing genomen. Daar kwam nog eens bij dat ik er voor heb gekozen om ook nog eens eerder te willen stoppen en niet uit te werken. Ik vind het natuurlijk vervelend voor hen, maar ik wilde ook aan mijzelf denken.

Ondanks ik het zo leuk heb, zie ik ook wel een mooie toekomst voor mij en natuurlijk wil ik graag contact houden met collega’s (als een keer op de koffie gaan oid.). Vanaf morgen ga ik bij m’n vriend helpen in het bedrijf. Het is natuurlijk erg fijn, omdat ik dit makkelijk kan combineren met Benjamin.

Hoesten, dokter?
Deze week zit ik nog steeds een beetje met een klein onzekerheidspuntje. Niet echt dat ik er echt heel onzeker van word of ben, maar wel dat ik niet zo goed weet hoe en wat. Benjamin is nu al ruim 3 weken aan het hoesten en het lijkt er niet minder op te worden. Hij krijgt al hoestdrank en neusspray. Helaas heeft dit weinig effect. En om zolang hoestdrank en neusspray te moeten gebruiken, geeft mij geef fijn gevoel. Ik ben al een aantal keer naar de dokter geweest, maar er kwam niks uit, dus daar word ik dan toch een soort van onzeker van.

‘s nachts is het het ergste. Hij hoest dan veel en soms lijkt het alsof hij er een beetje in blijf hangen. Ik moet zeggen dat ik als baby ook last had van mijn slijm vanwege bepaalde pollen die er vrij kwamen in dit jaargetij. Dus ik ga toch maar weer eens de dokter bellen. Ik ga liever te vaak dan een keer te weinig.

Samen met mama nog even verder slapen ’s morgens

Etentje verjaardag
Afgelopen vrijdag zijn we (zonder Benjamin) uit eten geweest met mijn gezin. Dit voor de verjaardag van mijn stiefvader en mijn moeder. Benjamin kon slapen bij mijn oom en tante en dat ging best goed. Hij heeft lekker bij m’n neefje in bed gelegen. We waren bij Montimar wezen eten in Veghel. Het was erg lekker eten en super gezellig! Zeker een aanrader :-).
Na het etentje zijn we Benjamin gaan ophalen. Dit was om half 11. Ik heb hem toen wakker moeten maken, wat ik altijd wel sneu vind. Aangezien hij dan zo lekker ligt te slapen en ik hem dan uit z’n slaapje moet halen. Maar hij sliep in de auto al gauw en ik heb hem thuis lekker overgelegd.

Loopje & zwaaien
Benjamin is nog steeds druk bezig met het lopen achter zijn loopkar of aan de hand. Hij vind het erg leuk. Hij kan ook steeds meer. Als hij aan de bank staat kan hij vanuit staan terug naar kruipen of zelfs bukken om iets van de grond te pakken. Laatst stond hij los, maar zodra hij dit door had, zocht hij mij snel op en ging tegen mij aanhangen, haha! Hij probeert wel eens met een hand vast te lopen aan iemand z’n hand, maar dat durft hij nog niet helemaal. Maar het hoeft ook nog helemaal niet, hij gaat al snel genoeg, haha.

Ook is het deze week zo geweest dat Benjamin het zwaaien onder de knie heeft. Het is nog wel een gek armpje als hij zwaait, maar hij weet wat hij moet doen, wanneer hij het moet doen en wat het betekend. Het is echt te lief en schattig. ’s Morgens als hij wakker is en Martin gaan weg, ligt hij in bed heel de tijd te zwaaien, haha, kei lief.

Samen met opa bij de hockey van mama en tante kijken

Cadeautje van opa David
Van mijn vader en stiefmoeder hebben we voor Benjamin een badje gekregen. Het lijkt net op zo’n grote olifantenpoot. Super leuk, vooral omdat we geen bad hebben. Zo kunnen we het badje in de douch zetten en zelf nog douchen, ideaal. Het is een badje waar Benjamin in kan zitten en best nog wel veel ruimte over heeft. Hij kan hier tot ong. 3 jaar in. Dit badje kunnen we ook een keer in de zomer voor buiten gebruiken. Het is een leuk en prettig badje wat weinig ruimte in beslag neemt. Wij zijn er enorm blij mee en Benjamin hoeft in dit badje niet te huilen :-).

Eerste hapje uit
Vandaag was ook wel echt een gezellige dag. Vanmorgen hebben we met z’n drietjes ontbeten en zijn we, voor dat ik moest gaan hockeyen, een stuk wezen wandelen. Daarna hebben Martin en Benjamin mij bij de hockeyclub afgezet en is Martin met Benjamin een boterhammetje gaan eten bij m’n moeder. Toen de wedstrijd begonnen was, kwam Martin met Benjamin aanlopen. Ik vond het super leuk dat ze kwamen kijken. Het was mooi weer, dus voor hen ook leuk om te komen kijken.

Na de wedstrijd ben zijn we naar m’n moeder gegaan en heb ik daar even gedoucht. De ouders van m’n stiefvader zouden bij hen langskomen en ik vond het wel leuk om hen weer eens te zien. Vooral omdat zij Benjamin ook nog nooit gezien hadden. Het was erg leuk en gezellig.

We hadden besloten om mee uit eten te gaan. Dit was onze eerste keer uit eten met Benjamin. Het was toch een uitprobeersel, maar het verliep super! Beter hebben het gewoon niet kunnen wensen. Hij was blij, lachte naar iedereen en kon hier en daar wat mee pikken. Het is wel fijn om dit zo te kunnen doen, want als het niet zou lukken, konden wij gewoon eerder gaan. Maar het ging gewoon uitstekend en we waren nog niet eens zo laat thuis.

Ondertussen ligt Benjamin alweer lekker te slapen en dat is super fijn natuurlijk! Morgen mag hij weer naar de kindjes en kan hij lekker spelen.

Hele fijne week voor iedereen en geniet er lekker van :-).

Liefs,
Xo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Yara, Martin & Benjamin

Up ↑