Week 48 – Goeieeeeemorgen!

Goede morgen!

Hee lieve lezers,

Om heel eerlijk te zijn, vond ik het een best pittige week. Eventjes stil staan en rustig aan doen, is ook gewoon goed. Niet alles moet nu!

Maandag
Het was een fijne dag. Benjamin heb ik bij het kinderdag verijf afgezet. Hij was erg moe, zo moet dat hij thuis al 2 keer omviel van vermoeidheid. Ik hoopte dat hij meteen even een dutje zou doen op het kinderdagverblijf.

Ik heb hem daar aan de lieve juf gegeven. Benjamin moest eventjes huilen en dan vind ik het wel lastig om weg te gaan. Maar om dan te lang te blijven hangen, is ook niet prettig voor Benjamin. Ik heb hem een kus gegeven en ik ben gaan werken.

De maandag heb ik de hele dag gewerkt. Het was ook een drukke dag waarbij ik veel te doen had. Erg leuk en fijn natuurlijk.

Om 1700 zijn Martin en ik Benjamin gaan ophalen. Ideaal, want wij zijn natuurlijk tegelijk klaar met werken. Dus ook erg leuk voor Benjamin als papa en mama er zijn, haha (luxe).

We zijn lekker naar huis gefietst en hebben wat gegeten en zijn toen gaan badderen. Na het badderen hebben we het zelfde ritueel, zodat Benjamin weet dat het tijd is om naar bed toe te gaan.

Vanaf plus minus 1930 hebben we voor onszelf. Benjamin slaapt lekker en zo kunnen we wat dingen opruimen en tv kijken of iets dergelijks.

Dinsdag
Een ochtend waar ik even niet op had gerekend. Eigenlijk nog zo’n ochtend waar ik niet op had gerekend, of eigenlijk, niet op had gehoopt.

Benjamin is rond 0430 wakker en wil uit bed. Nou helemaal goed hoor. “Kom maar schatje, kom nog maar even lekker tussen ons in liggen”. Maar nee, ons kleine aapje is klaar om de dag te beginnen.

We geven hem de fles en hopen eigenlijk nog op een paar uurtjes slaap. Maar dat zit er niet in, want Benjamin wil spelen. Het is licht, dus laten we spelen, haha!

We proberen ‘s morgens nog even de tv aan te zetten in de hoop dat hij zelf ook een soort van rust momentje heeft. Dat helpt dan altijd maar voor eventjes. Martin neem Benjamin mee naar beneden rond 0700 uur zodat Benjamin beneden kan spelen, terwijl Martin aan het ontbijten is. Ik kan dan even rustig aan doen en mij aankleden, tandenpoetsen, etc. Dat is wel erg prettig!

Ik kom beneden en ik geef Benjamin een stukje fruit, om de ochtend lekker fris te beginnen. We zwaaien papa gedag en beginnen onze dag.

Om 0830 is Benjamin er moe en wil ik hem op bed leggen. Na eventjes vechten tegen z’n slaap, heeft hij toe. Zo nu kan ik ook nog eventjes op bed liggen. Want na paar van zulke ochtenden achter elkaar, word je best wel moe.

Na her ochtend dutje van Benjamin gaan we naar het werk toe. Ik neem Benjamin mee. Het gaat best goed. We lunchen nog met mee op het werk, pakken nog het een en ander in en gaan weer naar huis.

De middag loopt verder goed. Ik heb Benjamin nog even op bed gelegd en ik ben even gaan sporten. Dag 1 van Insanity. Erg leuk om te doen! Wel een beetje warm, maar hey! We gaan er voor. Haha, stiekem heb ik het ook gewoon te lang uit gesteld.

Posters A0

Dinsdag heb ik ook mijn posters binnen gekregen van print mijn stad.
Wij zijn enorm blij met de posters en vinden ze enorm gaaf. Het ophangen ging helaas minder goed. Wij hadden een houten ophangsysteem gekocht. maar als je hem op hing, viel de poster er tussen uit. Dit was jammer. Maar dat staat los van de posters. Wij zijn nu opzoek naar een mooi frame oid waar onze posters in kunnen.

Wij hebben voor Sint-Oedenrode gekozen en voor Curacao. Ik vind het zo gaaf dat je gewoon zelf op de Website kan zoeken naar een plaats die jij gaaf vind. Als je deze gevonden hebt, kun je in-/uitzoomen en verplaatsen. Daarna kun je je eigen stijl kiezen. Na dat je dat allemaal hebt hoef je alleen te kijken welk formaat jij je poster wil hebben en dan reken je het af.

De poster zijn ook snel binnen en dat vind ik ook erg fijn. Het kwaliteit is ook enorm super! Wij hebben 2 poster op A0 formaat en dat is erg gaaf! het is een wat dikker papier met een mooi glanslaagje.

Je kunt jou favoriete plekje ook op hout laten maken, dus variatie genoeg!
Oh en je kunt ze gemakkelijk vinden op social media. Dus heb je vragen, zoek ze op, stel je vragen en je krijgt snel antwoord!

Woensdag
Vanochtend verliep eigenlijk het zelfde als afgelopen dagen. Vroeg wakker, niet willen slapen, huilerig en uit bed willen. Dus wij naar beneden. Ik ben samen met Martin naar werk toe gegaan.

Deze ochtend ben ik ook niet gaan werken. Ik was moe, had hoofdpijn en ja, ik was eigenlijk gewoon even op. Dus heb ik besloten thuis te blijven en het rustig aan te doen samen met Benjamin. Ik wilde ’s morgens in bed leggen, maar dat wilde hij echt niet. Dus zijn we weer naar beneden gegaan. Na de lunch heb ik het weer geprobeerd. Ik zag namelijk dat hij gewoon enorm moe was. Maar ook dat dutje wil hij niet pakken.

Op dat moment zat ik er echt even helemaal doorheen. Ik ben moe en weet even niet meer hoe ik dit moet doen. Ik knuffel Benjamin weer en geef hem een kus. Puur omdat ik Benjamin een goed gevoel wil geven met naar bed gaan. Het gevoel dat het oké is om te slapen. Want als hij wakker is, doe ik ook heel blij, puur zodat hij weet dat op het moment dat hij wakker is, ik we ben.

Het lukte gewoon niet. Ik zat naast Benjamin op een stoel naast zijn bedje en werd eigenlijk best verdrietig. Ik begon te huilen. Benjamin keek mij vragend aan. Het spijt me jongen… maar ik ben ook moe. Ik hoop gewoon dat je lekker gaat slapen. Jij bent moe, ik ben moe…
Maar m’n kleine aapje wil niet slapen. Het zal wel te warm zijn om makkelijk in slaap te kunnen vallen? Dus ik een fan aan die een beetje zijn kamertje in blaast. Maar ook dat zonder resultaat.

Ik zou om 1330 bij een vriendin zijn met Benjamin. Dus ik heb Benjamin uit bed gehaald, mijn opgefrist, Benjamin aangekleed, luiertas gepakt en ik ben gegaan. Het was wel even goed om eruit te gaan. Zij heeft zelf ook een kindje. Dus konden de kindjes een beetje spelen en konden wij een beetje kletsen.

Het was 1745 toen wij weer naar huis waren gegaan. Ik besefte dat ik mij een stuk beter voelde. Ik ben thuis eten gaan warm maken voor Benjamin.

Samen hebben Martin en ik besloten om even te kijken hoe Benjamin er op reageert als we hem een uur later op bed leggen. Wellicht slaapt hij dan ook een uur langer. Ik heb liever een korte avond en een iets langere ochtend waar in ik kan slapen dan andersom, haha. Dus Benjamin lag netjes om 2000 uur op bed.

Donderdag
Benjamin was vandaag om 0530 wakker geworden. Hij kreeg een flesje en heeft daarna nog lekker geslapen tot 0730. Dit was al een heel stuk fijner. Het was rustiger en ook minder gehuil. Heerlijk! We zijn er uit gegaan en hebben lekker ontbeten.

Saampjes zijn we naar het werk gegaan en heb ik Benjamin lekker op bed gelegd. Ik ben toen aan de slag gegaan. Het is ook wel even fijn als hij slaapt als ik moet werken, aangezien ik dan net wat meer in een kortere tijd voor elkaar krijg. En dat niet alleen, het is ook heel fijn als Benjamin even lekker kan slapen, want hij heeft het gewoon hard nodig.

Na de lunch ben ik naar mijn opa en oma toe gereden samen met Benjamin, want oma en ik gingen kijken voor een vervolg autostoel.

Toen Benjamin geboren was, hebben wij van mijn opa en oma geld gekregen voor een vervolg autostoel.

Van dat geld konden we nu mooi gebruik maken en ik vind het dan wel erg leuk om oma mee te nemen. Zo kon ook zij zien wat het zou worden. Eerst had ik een autostoel in mijn hoofd die ik graag wilde hebben, maar uiteindelijk is het toch een andere geworden.

Met de autostoel die wij nu hebben ben ik enorm blij! Hij kan er tot zijn 12e jaar in en dat is ideaal. Waarschijnlijk zit hij er dan niet meer in, maar het is wel dat we hem zolang het kan en zolang Benjamin het prettig vind, we hem daar in kunnen zetten. Voor een lange rit naar een vakantie bestemming bijvoorbeeld, lijkt het mij ook lekker slapen in een autostoel. Deze autostoel kan namelijk een op een kiepstand en kun je lekker naar achter liggen. Ook is het stofje verkoelend/ademend, zodat je minder erg zweet in de zomer. Plus daarbij heeft hij nog een eigen drinkbekerhouder waar we eventueel wat lekkers in kunnen doen, de Isofix zit aan de stoel vast en de hoofdsteuntjes zijn lekker zacht. Ideale stoel dus.

Lekker een soepstengeltje aan het eten.

Vrijdag
De ochtend verliep weer als 2 dagen geleden. Om 0500 melde Benjamin zich weer. Ik baalde eigenlijk, want ik ben gewoon echt moe en we hadden hem om 2100 op bed gelegd. En na de fles wilde hij maar voor eventjes slapen. Dat is best lastig, ik zie gewoon aan dat kleine snoetje dat hij moe is, maar toegeven, ho maar.

Martin had Benjamin weer mee naar beneden genomen, zodat ik even rustig mijn ding kon doen.

We zijn weer op tijd naar het werk gegaan en zijn meteen aan de slag gegaan. Hij was wel opvallend vrolijk en gezellig, maar rond de middag draaide dat al wel weer snel om. Ik heb Benjamin zijn boterhammetjes geven en ben om 1230 naar mijn moeder gereden.

Daar heb ik Benjamin op bed gelegd. Hij was enorm aan het vechten en vertikte het om überhaupt te gaan liggen. Ik ben naar beneden gegaan en ben toch even wat gaan eten samen met mijn moeder en zus. Mijn moeder had broodjes gehaald en zij zaten al te wachten op mij.

Het is dan toch lastig om mijn broodje rustig op te eten, maar het is wel goed als Benjamin zichzelf net wat vermoeider huilt/vecht, zodat hij dan snel in slaap valt zodra ik naar boven kom.

Na mijn broodje ben ik naar boven gegaan. Ik laat hem dan in zijn bedje staan, maar geef hem dan wel een knuffel en een kus en ik vertel hem dat we weer lekker gaan liggen en even gaan slapen en dat ik heel veel van hem houd. Ik legde hem neer en hij was toen vrij snel vertrokken.

Om 1630 ben ik naar huis gereden en hebben we Benjamin weer om 2000 uur op bed gelegd.

Zaterdag
Het was ochtend en Benjamin had er om 0515 genoeg van en liet zich horen. Tijd voor een flesje. De vrijdag avond was wat later geworden ivm een klein “feestje” omdat ik officieel geslaagd ben. Dus dat was een beetje mijn eigen fout, maar wel vermoeiend, haha! Maar we gaan er voor. Een nieuwe dag.

Zaterdagmiddag hebben we nog een aantal dingen gedaan en zijn mijn moeder en Paul nog even mee naar ons gegaan om wat te drinken. Dit was erg gezellig.

Na dat mijn moeder en Paul weg waren ben ik nog gaan sporten. Insanity dag 2 voltooid! Ik ben snel gaan douchen, want om 1530 moest ik in Berlicum zijn, want we hadden nog een team uitje van het hockey. We zijn wezen bowlen en toen wat gaan eten.

Na het eten ben ik niet al te laat naar huis gegaan, want we hadden nog een verjaardag van een vriend van Martin en zijn vriendin. Het was een erg gezellig en ook wel even fijn om er met zijn tweetjes uit te zijn, zonder Benjamin. Benjamin lag thuis lekker te slapen en de moeder van Martin die was bij ons.

Het was 2330 toen we thuis waren. Benjamin was wakker en wilde die avond niet in zijn eigen bedje slapen. We zijn er ruim een uur mee bezig geweest. Maar uiteindelijk heb ik er voor gekozen dat hij toch maar tussen ons in kwam liggen, want ik wilde heel graag slapen.

Zondag
Benjamin sliep direct. Stiekem hoopte ik, omdat hij wakker is geworden snachts, dat hij smorgens lekker wat zou uitslapen. 0530 ging wekker Benjamin, haha. Ik voel dat ik hoofdpijn heb en kan eigenlijk niet goed wakker worden. Martin kiest er uiteindelijk voor (heel lief) om samen met Benjamin naar beneden te gaan. Zo heb ik nog een uurtje mijn ogen dicht kunnen doen.

Rond 0930 wilde Martin Benjamin op bed leggen voor zijn ochtend dutje, maar daar was hij het niet mee eens. Martin kwam met Benjamin bij mij in bed liggen. Ik heb Benjamin tegen mij aangehouden en toen is hij in slaap gevallen. Zo konden wij nog een beetje uitrusten voor de dag echt zou gaan beginnen.

Rond 1030 werd Benjamin wakker. We zijn naar beneden gegaan en hebben lekker ontbeten. Na het ontbijten zijn we een rondje wezen lopen op de jaarmarkt, maar eigenlijk was het daar echt te warm en druk voor. We waren dus al weer snel thuis. We hebben al onze spullen gepakt en zijn naar mijn moeder en Paul toe gereden.

Daar heeft Benjamin lekker in zijn blote billetjes kunnen spelen en hebben we het lekker rustig aangedaan in de schaduw. We hebben daar nog mee gegeten en zijn toen naar huis gereden. Benjamin en wij zijn erg moe. We hebben Benjamin in bad gedaan en lekker op bed gelegd. Nu ben ik bezig met het afmaken van mijn blog en daarna ben ik van plan om lekker in mijn bedje te kruipen.

Morgen gaat Benjamin weer gezellig naar het kinderdag verblijf en ga ik en hele dag werken.

Night night
Een hele fijne avond, slaap lekker en ik wens iedereen een super fijne week. Probeer de verkoeling op te zoeken! Haha, het gaat namelijk warm worden, maar ik denk dat iedereen dat al wel weet. Ik ben benieuwd naar de woensdag, 37 graden…pfoe! Maar we maken er weer wat van :-).

Liefs,
Xo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Yara, Martin & Benjamin

Up ↑