Week 51&52 – Oops..

Klaar maken voor de Cake Smash

Hee lieve lezers,

Och och! Ben ik vorige week gewoon de blog vergeten. Ik heb er eigenlijk gewoon geen goed excuus voor. De reminder staat in mijn telefoon, maar ik ben gewoon zo druk en chaotisch dat het er door heen is geschoten. OOPS!

Het gaat hier eigenlijk super goed. Benjamin is de laatste paar dagen opvallend vrolijk. De middagdutjes gaan ook een stuk beter. Hij slaapt ongeveer een half uurtje in zijn bedje ‘s middags en als hij wakker wordt, leg ik hem bij ons in bed. Ik zet de babyfoon erbij en aan de zijkant leg ik kussens. Dan slaapt Benjamin nog een half uurtje tot soms wel een uurtje. Hij heeft dan een goed middagdutje gehad en is dan gewoon zo enorm fris en fruitig! HEERLIJK.

Ik geniet nu zo enorm van de dagen en ben zelf een heel stuk vrolijker.

Helaas heb ik de laatste tijd last dat ik zelf ’s avonds niet inslaap kom. Ik lig rond 2200 uur in bed, maar ik slaap pas tegen 0100 uur. Dat is een beetje jammer. En het is wel dat ik gewoon moe ben, want ik ben rond 1700 uur al wel tegen mijn vermoeidheid aan het aan lopen, dus is een beetje gek. Hebben jullie hier toevallig ook last van?

VERJAARDAG!
Op de verjaardag van Benjamin, 16 juli, hebben we het rustig aan gedaan. Benjamin was de maandag al niet helemaal fit en ik wilde gewoon rustig aan doen voor hem. In de ochtend is mijn vader even langs geweest en in de middag is mijn zus langs geweest. Mijn zus en ik wilde graag Cake Smash doen met Benjamin. Ik wilde dit perse zelf doen, omdat ik het leuk vind om foto’s te maken en ik het dan dus echt zonde vind om er 200€ voor neer te moeten leggen. Dus zo gezegd, zo gedaan. Mijn zus en ik hebben de eettafel verplaatst, zodat we de gele/oranje muur als achtergrond hadden. Ik heb een happy birthday slinger opgehangen en 2 ballonnen neer gelegd. Ik had cake gekocht en slagroom en we hebben er iets iets simpels van gemaakt. Omdat Benjamin niet helemaal fit was, hebben we het niet al te lang gedaan, maar hebben we er wel wat leuks van gemaakt. Benjamin vond het zelf niet enorm leuk, maar het zijn wel super foto’s geworden.

Ik ben ook wel blij dat ik het gewoon zelf en thuis gedaan heb. Dit omdat Benjamin in een andere omgeving echt een kat uit de boom kijker is, haha! Dus ik denk dat het ook wel goed was voor Benjamin dat we lekker thuis waren.

Lieverd 1 jaar!

’s Avonds zijn we uit eten geweest met mijn moeder, Paul, Martin, Benjamin en ik. Benjamin voelde zich al een stuk fitter en het ging erg goed (en hat was natuurlijk weer erg lekker). Van mijn moeder en Paul heeft hij dan ook zijn cadeau gekregen (toet toet auto’s garage met Teun de takelwagen erbij). Dit cadeau valt enorm in de smaak en hij speelt er opvallend vaak mee.

PARTYYYYY!
Afgelopen zaterdag hebben wij de verjaardag van Martin, Benjamin en mij gevierd. Ik ben hier de avond van te voren al erg druk mee bezig geweest. Ik was allemaal bang dat we veel te weinig eten zouden hebben, waar door we dus best veel eten hadden. We hadden:

 • Donuts
 • Wraps
 • Sandwiches
 • Soep
 • Burgers
 • Knakworsten
 • Komkommer
 • Cesadia
 • Chips
 • En een geweldige taart gemaakt door een vriendinnetje van mij!

En volgens mij nog wat meer. Maar het was in ieder geval meer dan genoeg! Maar omdat ik dan zo aan het stressen ben, niet alleen dat iedereen genoeg te eten krijgt, maar ook of het weer nog zou veranderen.

Het gaf aan dat het heel de dag zou regenen, maar gelukkig was dit niet het geval. We hadden wel een partytent staan, zodat we in de regen nog wel buiten konden blijven, in verband met de benauwdheid. Zelf ben ik ook amper op het feest geweest, omdat ik zo druk bezig was met het eten en het zorgen voor. Ach, feestje zijn altijd leuk, maar het blijf het leukste bij een ander.

Ik kreeg wel te horen dat ik het goed had gedaan en alles goed had verzorgd. Dat geeft dan toch een voldaan gevoel en daar geniet ik dan ook van. Verder vond ik het ook gewoon wel echt gezellig, dus verder niks aan de hand.

Kaarsje uitblazen

Benjamin had trouwens van ons een 2-1 fiets gekregen. Eigenlijk is deze fiets vanaf 15maand, maar voor we het weten is hij 15 maanden, dus dat komt wel goed. Ook vindt hij de fiets nu al helemaal geweldig om op te zitten :-).

OHJA
Woensdag ben ik samen met Benjamin en mijn vader naar Brekelmans gegaan om planten/bloemen te halen voor in de bakken bij ons in de tuin. We hebben erg lang planten in die bakken gehad die gewoon dood waren, oops, haha! Maar ons stilleven is opgeruimd en ingewisseld voor super mooie bloemen! Ik ben helemaal blij en tevreden en onze tuin heeft nu wat kleur. Ook hebben Martin en ik paar dagen geleden 1 muur helemaal wit geschilderd, dus nu ziet de tuin er een stuk beter en frisser uit. Ik ben helemaal blij :-).

YLONN
Velen hebben het waarschijnlijk al op TV voorbij zien komen. Ik eigenlijk helemaal niet, puur omdat wij geen tv-zenders kijken. Ik kwam het product op Facebook tegen en het sprak mij enorm aan. Omdat zij steeds meer en verder aan het groeien zijn, leek het mij super leuk om met hen een samenwerking aan te gaan. Ik heb het vernieuwende product in ontvangst mogen nemen om te proberen. Ik heb de YLONN Raka met rozenwater.

Het is een product dat jeuk, bultjes en ingegroeide haartjes voorkomt na het scheren. Ik heb zelf vooral last dat ik bultjes krijg en daar erg last van heb. Onder mijn oksels soms zo erg, dat ik het liefst heel de dag met mijn armen omhoog zit, haha. Bij mijn bikinilijn heb ik vooral last dat ik bultjes krijg vanwege ingegroeide haartjes en dat is vervelend bij dragen van onderbroeken/strings. Na dat mijn bultjes verdwijnen, krijg ik veel last van jeuk. De haren groeien namelijk terug en het begint enorm te jeuken. Dit is absoluut niet prettig. Ik ben nu ruim een week bezig met dit product en ben nu al enthousiast. Je gebruikt het product iedere avond (niet direct na het scheren!). Dit houd je sowieso 3 weken vol. Na 3 weken heb je het juist werkende resultaat. Maar dit moet natuurlijk opgebouwd worden. Ik merkte na 4 dagen al dat ik geen last had van jeuk en de bultjes minder heftig zijn (foto’s van voor en na plaats ik het liefste na de 3 weken, zodat jullie het resultaat optimaal kunnen zien). Ik ben nu al zeer enthousiast over het product. Het bevat veel water, waardoor het ook snel is opgedroogd en je dus makkelijk je armen naar beneden kunt doen en kleren aan kunt doen.

Wat informatie die ik van hen doorgestuurd heb gekregen:

YLONN Rake gebruik je, bij start van het gebruik, de eerste 3 weken dagelijks. Dus niet alleen op de dagen van ontharen, maar echt iedere dag. Dit doe je omdat verwijderde haartjes niet allemaal even snel terug groeien (helaas). Hierdoor is de kans op haartjes die ingroeien, jeuk en rode bultjes veroorzaken iets wat dagelijks op de loer ligt, en niet alleen direct de eerste uren na ontharen.
Na deze opstart fase van 3 weken kun je de frequentie gaan bepalen die voor jouw huid geschikt is. Die is niet voor iedereen hetzelfde: niet iedere huis is namelijk ook hetzelfde. Dit doe je door Raka eerst om de dag te gaan aanbrengen. Gaat dit goed en blijven de klachten weg? Dan gebruik je het om de 2 dagen, enzo… Zo vind je vanzelf de modus die bij jouw past. Er zijn dames die Raka echt dagelijks nodig blijven houden omdat de jeuk anders direct weer terug komt. Maar er zijn ook zeker dames die met minder gebruik af kunnen. Dit zul je voor jouw huid zelf moeten bepalen (Hier kom ik dus nog op terug) en heb je snel genoeg in de gaten hoor. Breng Raka NIET direct na het ontharen aan, en in het begin niet vaker dan 1x oer dag. Meer Raka aanbrengen zorgt niet voor een sneller of beter resultaat. Het kan eerder zorgen voor een averechts effect en overdosering. Als ik je een tip mag geven: Breng Raka iedere avond voor het slapen gaan aan. In de nacht heeft je huid minder last van knellende kleding, en hoef je in de ochtendspits ook niet te wachten met aankleden tot Raka ingetrokken is. YLONN Raka heeft een licht peelende werking, wat in het begin een licht vorm van vervellen kan geven. Dit is nodig om de dode huidcellen te verwijderen. Door Rake in de avond aan te brengen kun je in de ochtend je huid voeden met vette creme. Dit versnelt tevens het loskomen van de dode huidcellen, en zier er net wat fraaier uit den die losse velletjes (ik moet zeggen dat ik hier geen last van heb). Dit vervellen stopt trouwens vanzelf als alle dode huidcellen zijn verwijderd hoor. Houd er rekening mee dat optimaal resultaat soms 3 weken op zich kan laten wachten. Let op: YLONN Raka bevat geen zonnebeschermingsfactor. Door de licht peelende werking van  Raka, is de “nieuwe” huid die dan zichtbaar wordt, gevoeliger voor zonlicht en daardoor vatbaarder voor verkleuring en verbranding. Smeer je dus altijd goed in met passende SPF.

Ik gebruik het alleen voor onder mijn oksels en mijn bikinilijn. En ben nu al helemaal enthousiast. Het is ook enorm fijn dat zij snel reageren voor als je vragen hebt. Je kunt op hun website meer informatie vinden en de producen natuurlijk, maar als je directe vragen hebt, kun je ze ook via Instagram en/of Facebook bereiken.

Ik weet nog wel, de eerste keer dat ik het op mij smeerde (met de gemakkelijke aanbreng pads die je erbij krijgt) dat het een beetje brandde. Het was niet vervelend, maar ik heb het wel even in de gaten gehouden, omdat ik best een gevoelige huid heb. Maar dat “branderige” gevoel verdween erg snel (zo snel dat ik niet durf te zeggen hoe lang ik het gevoeld heb, haha!).

In het flesje wat je krijgt zit ook best veel in. Omdat je niet heel veel hoeft te gebruiken (denk ik) doe je er best lang mee! Ik vind het prijs kwaliteit erg goed en zeker de moeite waard om te proberen!

Ps: Voor meer leuke filmpjes, abonneer dan zeker op mijn Youtube Kanaal!

NEDERLAND
Omdat ik Nederland altijd maar een beetje een “hmm” land gevonden heb en ik graag zou willen verhuizen, kwam ik gisteren op een leuk idee. Ik heb een lijstje gemaakt met allemaal bezienswaardigheden in Nederland die ik graag zou willen zien. Ik heb wel voor plekken gekozen waar je kunt wandelen en wat niet midden in een stad is. Want in de stad ga je dan eerder echt winkelen dan een beetje rondlopen en naar iets moois kijken. Ik heb bijvoorbeeld veel kastelen op mijn lijstje staan, maar ook wat natuurgebieden. Dus zo af en toe plannen Martin en ik dan een weekend met een leuke plek waar we naar toe willen en dan gaan we lekker met z’n drietjes. Ik kijk er nu al naar uit. We beginnen dichtbij en uiteindelijk moeten we steeds verder weg rijden in Nederland. Zo leer ik mijn eigen land nog eens een beetje kennen en ik leer ik ook de mooie dingen te zien. Want volgens mij (zover ik gisten zag tijdens het maken van het lijstje) is Nederland best mooi!

Dus, als jullie nog tips hebben wat echt een MUST SEE is in Nederland, Let me know!

Op het springkussen

Ik zal mijn lijstje ook even delen voor de mensen die dit ook graag willen doen:

 1. Bollenstreek – Noor-Holland
 2. Nationaal Park Veluwenzoom – Gederland
 3. Marken – Noord-Holland
 4. Delft (binnen stad) – Delft
 5. Giethoorn – Overijsel
 6. Van Gogh Roosegaarde fietspad – Noord-Holland (wel in de winter en wanneer het donker is)
 7. Vlieland – Friesland
 8. Zaanse Schans openluchtmuseum – Noord-Holland
 9. Scheveningen strand – Zuid-Holland
 10. Kasteel de Haar – Utrecht
 11. Landgoed Clingendael – Den Haag
 12. De oude windmolens van kinderdijk – Zuid-Holland
 13. Tulpenvelden – Hillegom
 14. Vuurtoren Noorderhoofd – Westkappele
 15. Hunbedden Borger en omgeving – Drenthe
 16. Natuurgebied bij Bergen en Schoorl
 17. Kijkduin – Zuid-Holland
 18. Muiderslot – Noord-Brabant
 19. Water burcht kasteel Doorwerth – Gelderland
 20. Kasteel Hoensbroek – Hoensbroek in Zuid-Limburg
 21. Kasteelruïne Valkenburg – Zuid-Limburg
 22. Kasteel Heeswijk – Noord-Brabant
 23. Kasteel de Doornenburg – Gelderland
 24. Slot Loevestein – Gelderland
 25. Kasteel Ruurlo – Gelderland
 26. Kasteel Duurstede – Utrecht
 27. Kasteel huis Berg – Gelderland
 28. Ruïne van Brederode – Noord-Holland
 29. Drimmelen – Noord-Holland
 30. Stichting Arboretum Oudenbosch – Noord-Brabant
 31. Nationaalpark de Biesbosch – Noord-Brabant
 32. Vresselse Bos – Sint-Oedenrode (Noord-Brabant)
 33. Koeveringse molen – Sint-Oedenrode (Noord-Brabant)

Voor nu wens ik iedereen een hele fijne avond en een goede week! Tot volgende week.

Liefs,
Xo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Yara, Martin & Benjamin

Up ↑