Week 54 – Tijd

Spelen in zijn eigen keuken(tje).

Lieve lezers,

Hoe gaat het eigenlijk met jullie? Ik ben soms wel eens benieuwd wie er nog steeds mijn blogs lezen, dus als je wil en tijd hebt, reageer hier onder met “ik”. Is toch leuk om te zien wie er geïnteresseerd zijn.

Het was een leuke en drukke week en om eerlijk te zijn, weet ik echt niet meer wat wij allemaal gedaan hebben, hahaha! Welcome to the mom life.

Benjamin zijn waterpokken zijn allemaal veranderd in korstjes en ook die zijn nu zo goed als allemaal weg. Zo fijn dat Benjamin er weinig tot wel geen last van heeft gehad. Dus er zullen geen littekens komen, wat hij heeft gewoon helemaal niet gekrabt, super!

Verder heb vorige week gewoon lekker met Benjamin gewerkt. Het werken gaat trouwens nog steeds super goed! Maar ik moet wel zeggen dat ik het creatief bezig zijn wel steeds meer mis. Maar daarom heb ik ook bedacht dat ik fotoboeken wil maken voor anderen. Je kent het wel, je hebt eigenlijk te veel foto’s maar geen tijd om er een fotoboek van te maken. Ik neem dit graag van je over! Ik maak de boeken via Indesign en zorg dat het een leuk en mooi boek wordt. Als dit jou ook wat lijkt, laat mij gerust wat weten en ik stuur je gelijk meer informatie door :-).

Omdat het bloggen mij best wel wat tijd kost, ben ik van plan om het bloggen niet meer iedere week te doen. Ik wil het sowieso nog wel 1 keer in de maand doen met wellicht wat extra blogpost. Mijn blogs worden ook niet meer alleen over Benjamin geschreven, maar ook over hoe ik het aanpak en wat wij allemaal doen en/of gedaan hebben.

Samen met opa bij bijn paarden

Omdat ik mijn bereik groter wil maken heb ik nu ook een account op mamaplaats. Daar staan nog geen posts op, maar die komen er wel. Als je interesse hebt, neem vooral vast een kijkje. Hier komen voor nu nog wel dezelfde verhalen op als dat je hier kunt vinden, maar wellicht dat ik helemaal overstap van pagina, maar dat horen/zien jullie dan wel op tijd.

Samen een klein stukje wandelen

Verder kijk ik enorm uit naar de vakantie! nog 1,5 maand en we gaan al. Ik moet nog wel het een en ander regelen. Ook moet ik binnenkort even gaan kijken hoe en wat met de bagage en een lijstje maken wat er mee moet. Zo weet ik namelijk ook de terugvlucht wat ik weer mee terug moet nemen. Ik ben wat dat betreft enorm geordend. Hebben jullie dat ook?

Zoals jullie wisten, gebruik ik Ylonn. Weet je wel? Dat product van de reclame. Je komt het overal tegen. Op Facebook, Instagram, Tv. Als je het nu nog gemist hebt, weet ik het ook niet meer, haha. Maar wat ik wilde vertellen is dat ik het nu ruim 3 weken gebruik en ik er zeer tevreden mee ben. Ik geef het 5/5 sterren.

Ik heb altijd enorm last gehad tijdens en na het scheren. Omdat ik iedere keer na het scheren bultjes kreeg en irritatie was het tijdens het scheren niet veel beter. Ik scheerde namelijk regelmatig een bultje kapot en dat deed best zeer.

Maar nu ik het al even gebruik merk ik dat ik geen ingegroeide haartjes/bultjes meer heb! En dat is onwijs fijn. Ook de jeuk die ik regelmatig kreeg na het scheren zijn verledentijd. Als jij hier ook zo’n last van hebt, zou ik jou dit product zeker adviseren! Vooral in de vakantie is dit super prettig. Ik ga strak op zomervakantie en dan is het gebruikelijk dat je je vaker scheert, waardoor de kans op irritatie nog groter is en zelfs erger is.

En dan moet toegeven dat de foto voor gebruik nog op het minst heftig is. Als je goed kijkt zie je nog wel plekjes van waar vaak de bultjes kwamen opzetten en zie je dat het zelfs wat littekentjes zijn geworden. Daarom ben ik ook zo blij met dit product. Ik krijg geen butjes meer, wat betekend dat ik geen pijn meer heb. De jeuk is weg en ik krijg geen littekens meer erbij. Het is vooral voor jezelf enorm prettig als het er verzorgt uit ziet, maar vooral verzorgt en goed voelt. Mijn huid is gewoon aan het bijkomen.

Er is nu ook een mooie actie op de site, dus wees er snel bij en bestel jouw product nu! Degen die ik heb vind je hier. Heb je vragen? Deze kun je bij hen makkelijk stellen. Je krijgt alle info die je nodig hebt.

Voor nu een hele fijn en prettige week toe gewenst. Ik hoop dat jullie al leuke dingen geplant hebben voor van het weekend.

Liefs,
Xo

5 thoughts on “Week 54 – Tijd

Add yours

   1. Ik,
    Heel erg leuk om je te volgen Yara. Eerst bij me in de klas en nu als moeder.
    En zo te lezen en te zien, doe je het geweldig!
    Benjamin ontwikkelt zich volgens mij ook heel goed.
    Wat een leuk mannetje!
    Je mag trots zijn op jezelf.
    Dag lieverd

 1. Als trotse oma lees ik je blogs natuurlijk altijd. Ben trots op hoe jij en jullie het doen. Knap dat je het allemaal zo goed kunt verwoorden. Ook al is het natuurlijk soms best zwaar met zo’n kleine dreumes die veel van je tijd en aandacht op eist. Maar ik geloof dat het je goed afgaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Yara, Martin & Benjamin

Up ↑